четвер , 28.03.2024

На Прикарпатті у ДТП травмувалися двоє пішоходів

Дві аварії за участю пішоходів сталися на вихідних в Івано-Франківську та на Рожнятівщині

2 травня до Рожнятівського відділення поліції надійшло повідомлення від чергового лікаря ЦРЛ про те, що з травмами доставлено 69-річну мешканку району. Попередньо у жінки діагностували перелом нижньої третини плеча, інформує Поліція Івано-Франківської області. Тілесні ушкодження вона отримала внаслідок ДТП.

Виїздом на місце події слідчо-оперативною групою встановлено, що 53-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Богдан 2310» по вул. Шевченка не переконався в безпечності руху, здійснюючи рух заднім ходом здійснив наїзд на 69-річну жінку-пішохода. Остання рухалась позаду автомобіля.

Внаслідок аварії потерпілу з травмами доставлено до лікувального закладу. Водій – тверезий. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 3 травня, близько 21 години 43 хвилини в Івано-Франківську. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 48-річний мешканець Надвірної, керуючи у стані алкогольного сп’яніння, автомобілем «Chevrolet Volt» рухаючись по вул. Коновальця вчинив наїзд на 32-річного пішохода, який переходив проїзну частину дороги.

Після чого водій намагався покинути місце події, залишивши свій автомобіль, але його зупинили небайдужі громадяни. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та доставлений до лікувального закладу. Водій перебував у стані сп’яніння (1.43 проміле). За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 ККУ та на водія поліцейські складуть два адміністративних протоколи за водіння у нетверезому стані та керування транспортним засобом без документів.

Читайте також:
Аварія на Івано-Франківщині: 69-річна жінка потрапила під колеса автомобіля