вівторок , 23.04.2024

Медики пояснили, як кава впливає на потенцію

Чоловікам потрібно суворо контролювати споживання кави.

Медики з Великобританії висловилися про те, що пристрасть до кави може негативно позначитися на чоловічому статевому здоров’ї.

Каву аж ніяк не можна назвати корисним напоєм для чоловіків, – і все через те, що містяться в ній фітогормони, здатні послаблювати потенцію. Цю думка вчених опублікував ToDay News Ufa.

За словами лікарів з Кембриджа, фітогормони надають на чоловічий організм дію подібну ефекту “жіночого” гормону естрогену.

“Чоловіки, які п’ють занадто багато розчинної кави, ризикують обзавестися животом і практично жіночими грудьми, а також зіткнутися з проблемами в ерекції”, – повідомили терапевти.

Кількість кави, яка здатна призводити до проблем з чоловічим здоров’ям, досить велика – п’ять чашок на день. На думку фахівців, натомість краще випивати одну-дві чашки напою в день – меленої і заварної. У такому випадку статева функція, навпаки, може зміцнитися, вважають експерти.

Примітно, що ефект від зловживання розчинною кавою для чоловіків вчені порівняли із занадто частим вживанням пива. Обидва напої, як виявилося, сприяють ожирінню чоловічої фігури за жіночим типом.

Читайте також:
Секс на карантині: Супрун дала кілька порад щодо заняття сексом під час пандемії