вівторок , 23.04.2024

Конкурс студентських есе від Kasta.ua – шанс отримати грант на навчання

Популярний в Україні Інтернет-магазин запрошує студентів долучитися до творчого конкурсу.

Для багатьох пересічних українців Kasta.ua – це магазин, де є все для комфортного життя. Адже у постійному асортименті тут близько 1 000 000 товарів і щодня на сайті з’являється 50 акцій на різні категорії, де можна купити потрібні речі за найкращою ціною на ринку.

І справді, Kasta.ua є лідером продажів у категорії «одяг і взуття» в Україні.  Але, як і годиться для лідера, популярний магазин не тільки постійно вдосконалюється і розширює асортимент товарів, але й організовує ряд соціальних проектів.

Зокрема, у цьому році Інтернет-гіпермаркет започаткував спеціальну систему грантів для студентів усіх вищих навчальних закладів нашої держави. Щоб отримати грант, потрібно взяти участь у конкурсі студентських есе.

Тема конкурсу: “Карантин і криза – виклик або нова можливість для України”.

Запропонована тематика відповідає вимогам часу і станом на сьогодні є вкрай актуальна. Та й зрештою, своє дозвілля в умовах карантину молодь, яка навчається, може використати з користю. А у випадку перемоги грошовий приз стане приємним бонусом, який можна потратити на оплату навчання, на літній відпочинок чи на будь-які інші цілі.

Проводячи цей конкурс, компанія ставить собі за мету розвивати творчий потенціал талановитих студентів та стимулює навички вирішення завдань в нестандартних ситуаціях.

Для участі у конкурсі студент повинен обрати собі куратора серед викладачів вищих навчальних закладів. Робота подається тільки студентами, які працюють спільно з куратором.
Згідно з умовами конкурсу, студент може подавати тільки одну заявку. А викладач/куратор від вишу може курирувати до 7 студентів.

В рамках конкурсу буде відібрано три найкращі роботи, які будуть опубліковані на сторінці https://kasta-students.com.ua/

Призовий фонд конкурсу – 40 тисяч гривень. За перше місце передбачена премія у розмірі 16 тисяч гривень, за друге – 14 тисяч, і за третє – 10 тисяч.

Призова сума ділиться у пропорції 50/50 між автором роботи-переможниці та його куратором. Відтак, це сприятиме зацікавленості співпраці між студентами та викладачами, що теж є своєрідним плюсом.

Перший етап конкурсу триватиме до 20 травня – журі визначить до 5 півфіналістів. У період з 20 по 30 травня триватиме другий етап. І 2 червня відбудеться церемонія нагородження.

Детальніше з умовами конкурсу знайомтеся на сайті, де зазначені усі деталі щодо оформлення робіт та критеріїв оцінювання.

Не прогавте свій шанс. Часу на розкачку немає, але є ще вдосталь для того, щоб якісно попрацювати. Поспішайте підготувати свою роботу та надіслати її на конкурс, адже призи того варті, щоб за них поборотися.