п’ятниця , 19.04.2024

З’явилося фото поліцейських-гвалтівників у Кагарлику

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко запевняє, що Микола Кузів та Сергій Сулима понесуть справедливе покарання за те, що побили та зґвалтували затриману жінку в Кагарлику

Про це пише Панорама Прикарпатття, посилаючись на пост Геращенка у Facebook.

“Ось так буде з кожним, хто, надівши погони і отримавши владу, порушить закон і вчинить злочин. На фото – колишні співробітники поліції, обґрунтовано підозрювані в зґвалтуванні, тортурах і побитті, – Микола Кузів та Сергій Сулима у слідчому ізоляторі. Попереду їх чекає суд і справедливе покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий термін”, — наголошує Геращенко.

Геращенко також заявив, що “реакція поліції на повідомлення про насильство і тортури в Кагарлицькому відділенні поліції була блискавичною”.

Так, повідомлення з лікарні про насильство і тортури щодо потерпілої надійшло в Обухівський відділ поліції в неділю о 18:47.

О 19:15 правоохоронці встановили особи підозрюваних у злочині співробітників поліції.

О 19:40 вони були затримані і на місце злочину були викликані слідчі ДБР.

О 8:00 Начальник Національної поліції Ігор Клименко підписав наказ про розформування Кагарлицького відділу поліції, відсторонення всього його керівництва і відсторонення начальника Обухівського районного відділу поліції.

О 10:23 ранку понеділка прес служба Національної поліції зробила заяву про факт насильства і тортур і про затриманні підозрюваних.

Читайте також: Умовні терміни отримали двоє франківців за викрадення людей і погрозу вбивством