п’ятниця , 29.03.2024

Від 9000 гривень: де можна підзаробити на карантині

Під час карантину більшості працівників доводиться працювати з дому. Є ті, кого взагалі звільнили чи відправили у відпустки на невизначений термін.

Водночас компанії активно пропонують вакансії віддаленої роботи. Крім того, є пропозиції підробітку на неповний робочий день. Обіцяють платити від 9 тис. грн, пише Work.ua.

Оператор контакт-центру

Оператора контакт-центру шукають у Харкові, Нікополі та Сумах в компанію Global Bilgi. Пропонують гнучкий графік роботи, офіційне працевлаштування. Потрібно буде консультувати клієнтів телефоном.

Автор текстів студентських робіт

Зарплата від $500. Рівень доходу залежить від об’єму виконаної роботи. Можливо працювати від 3 год у день. Шукають людину з дипломом про вищу освіту. Перед прийомом на роботу просять виконати тестове завдання.

Векторний ілюстратор для стоків

Потрібно малювати замовлення за ескізами. Кожне завдання коштує $14. Загальний дохід залежить від вас. Беріть стільки роботи, скільки зможете виконати вчасно та якісно.

Водій у таксі

Власники авто можуть підпрацьовувати у вільний час таксистами. Є можливість обрати роботодавця, умови якого вам найбільше підходять.

Бариста

Компанії Aroma Kava потрібен бариста. Пропонують гнучкий робочий графік. Досвід роботи не має значення. Платити обіцяють 9-12 тис. грн.