п’ятниця , 19.04.2024

Аварія у Франківську: у результаті перекидання “швидкої” травмувалися троє людей (ФОТО)

Поліцейські Івано-Франківщини з’ясовують обставини ДТП, у якій зіткнулися легковик і «швидка»

Дорожньо-транспортна пригода трапилася в Івано-Франківську. За цим фактом слідчими відкрито кримінальне провадження і з’ясовуються всі обставини події. Потерпілі доставлені у медзаклад.

15 травня о 13 годині 20 хвилин на перехресті вулиць Коновальця-Сахарова трапилася ДТП за участю швидкої медичної допомоги та автомобіля Volkswagen Touran, повідомляє Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Як попередньо встановлено правоохоронцями, 22-річний водій автомобіля Volkswagen Touran рухався в по вулиці Сахарова, а «швидка», з увімкненими проблисковими маячки і звуковими сигналами, зі слів керманича, їхала по вулиці Коновальця. Обставини з’ясовуються.

У результаті аварії один медик і хворі – мама і дитина, які знаходилися у «швидкій», доставлені до медзакладу. Водій легковика і два медпрацівники не травмувалися.

На місці події працюють працівники Управління патрульної поліції, забезпечуючи безпеку дорожнього руху, а також слідчі Івано-Франківського відділу поліції, які встановлюють всі обставини події.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Франківську після ДТП перекинулася карета швидкої допомоги (ФОТО, ВІДЕО)