четвер , 28.03.2024

Тримав усе в собі: на Івано-Франківщині сільський голова скоїв самогубство

Як повідомлялося раніше, у Снятинському районі несподівано помер молодий сільський голова.

Олег Панько був сільським головою села Тулуків, учасником бойових дій АТО, заступником голови спілки ветеранів АТО Снятина та Снятинського району, пише Фіртка.

Згодом стало відомо, що чоловік покінчив життя самогубством. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив його військовий товариш Анатолій Тришньовський.

Він розповів, що Олег Панько був улюбленцем і на фронті, і в селі. Він запам’ятався знайомим як активна, вихована і справедлива людина, ніколи не зловживав алкоголем чи тютюном.

“Олегу було 42 роки, на фронті служив два роки, переніс дві серйозні операції, але не демонстрував власних страждань і тримав усе в собі – часто жартував і був дуже діяльним. Займався дітьми та багато зробив для села”, – йдеться у дописі.

За словами Тришньовського, після війни у багатьох ветеранів спостерігаються важкі психологічні проблеми, мирній сімейній людині важко пережити вбивства і стрілянину. Але це не всі розуміють, а держава не піклується про психічне здоров’я воїнів. У померлого залишилась дружина і троє дітей.

Читайте також:
У лікарні померла 24-річна дівчина, яка потрапила у ДТП на Прикарпатті