субота , 20.04.2024

День міста онлайн: як святкуватиме Франківськ 7 травня?

На четвер мерія запланувала 17 заходів

Про це під час оперативної наради розповів заступник директора Департаменту культури Любомир Никорак. Святкування розпочнеться зі служби Божої, далі буде молебень.

В 11 годині відбудеться привітання від міського голови на його сторінці у Фейсбук.

Запланований також концерт муніципального оркестру “Рапсодія”, по телебаченню покажуть виставу Нового театру “Собака”, а на сайті Центральної дитячої бібліотеки відбудеться вікторина про місто.

О 18:00 – творчий вечір Богдана Бенюка, Ольги Сумської та Анатолія Хостікоєва – трансляція буде відбуватися на телеканалі “РАІ” та на сторінці міського голови.

О 19:30 транслюватимуть фестиваль етномоди “Крайка” на сторінці міського голови. А о 19:45 концерт Василя Мельниковича (“Гуцула-хулігана”) – трансляція на сторінці міського голови і ОТБ Галичина.

О 21 годині нічні кування та о 22 годині світловий перформанс про місто від ковалів у палаці Потоцьких — транслюватимуть на сторінці міського голови.

“Це будуть трансляції записані, а концерт Гуцула-хулігана відбуватиметься онлайн”, – зазначив Любомир Никорак.

Міський голова додав, що в рамках святкування Дня міста вручать нагороди волонтерам, які допомагали медикам, та подарунки дітям, народженим сьомого травня в пологовому.

Решту заходів перенесуть на осінь.

Читайте також: У Франківську день міста перенесуть на 9 жовтня