понеділок , 29.04.2024

Водія Audi A3, який спричинив автотрощу у Франківську, взяли під варту

35-річна пасажирка померла в лікарні, 12-річна дитина  у реанімації, сам водій не травмувався

Поліція відкрила кримінальне провадження, затримала водія-порушника і з’ясувала всі обставини події.

Нагадаємо, ДТП трапилася в Івано-Франківську на вулиці Гаркуші о 22:10 год. у суботу, 18 квітня. Встановлено, що водій автомобіля Audi A3 не впорався з керуванням, з’їхав з дороги і врізався у будинок, після чого транспортний засіб відкинуло на проїжджу частину, інформують в обласній поліції.

За кермом автомобіля перебував 35-річний водій, а в салоні – 35-річна жінка і 12-річна дитина. Йдеться про сім’ю з Івано-Франківська.

У результаті аварії постраждали пасажири легковика і їх доставлено у лікарню в тяжкому стані.

Від отриманих травм у медзакладі померла жінка-пасажир, а дитина перебуває в реанімації.

Щодо керманича, то він не травмувався. Під час ДТП інші учасники дорожнього руху не постраждали. Правоохоронці з’ясували, що водій керував автівкою у стані сп’яніння.

Під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури повідомлено про підозру водію у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого або заподіяло тяжкі тілесні ушкодження») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням розміру застави.

Досудове розслідування триває. Водію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також:
ДТП на Прикарпатті: «Daewoo» в’їхав у відбійник