п’ятниця , 29.03.2024

SOVA – ювелірні вироби для цінителів прекрасного

Золоті прикраси вважаються класикою, яка ніколи не вийде з моди.

Бренд Sova Jewels пропонує шанувальницям коштовностей вдале поєднання вишуканості, стилю і оригінальності.  Ювелірні вироби СОВА виготовляють виключно з високопробного золота різних відтінків.  Щоб дізнатися девіз компанії SOVA, варто звернути увагу на розшифровку абревіатури бренду:

  • S: stylish (стильно);
  • O: open (відкритість до прогресу та інновацій);
  • V: voicing (вираз індивідуальності);
  • А: amazing (вражаючий, приголомшливий).

Асортимент ювелірних виробів СОВА

Прикраси відомого українського бренду доступні в багатому розмаїтті. У кожнійой колекції запропоновані стильні браслети, сережки, кольє, персні, персні, підвіски, брошки, шпильки і багато інших коштовностей. Нещодавно виробник представив декілька нових колекцій виробів:

  1. For Love: витончені прикраси для цінителей стилю мінімалізм. В асортимент увійшли персні, сережки, підвіси, виготовлені з білого і жовтого золота.
  2. Glow: розкішні прикраси з білого золота з сяючими діамантами підкреслять індивідуальність і любов до стильних коштовностей.
  3. India: ця колекція – справжня знахідка для любительок індійського стилю. Яскраві камені гарантовано привернуть увагу до оригінального образу.
  4. LITKOVSKAYA: родзинкою дизайнерських прикрас цієї колекції стало неповторне поєднання жовтого золота, малахіту і блискучих діамантів.
  5. Savanna: вставки з анімалістиними принтами стали основною родзинкою підвісок, сережок, перснів нової колекції Савана. Такі прикраса підійдуть сміливим дівчатам, які люблять експериментувати зі стилем і не бояться виявляти індивідуальність.

Шанувальниці класики знайдуть в асортименті Sova Jewels прикраси, які завоюють любов з першого погляду.  Бренд СОВА також запропонує багатий асортимент ювелірних виробів з натуральними і синтетичними каменями.

Чому Sova Jewels – гідний вибір?

Коштовності цього бренду є втіленням розкоші, краси і впевненості в собі. Всі без винятку прикраси бренду СОВА виготовлені високопрофесіональними майстрами ювелірного мистецтва. Вартість коштовностей точно відповідає їх зразковій якості, довговічності і естетичній привабливості.

Якщо ви бажаєте піднести близькій людині вишукані прикраса від SOVA Jewels, але не знаєте, що саме вибрати, подарунковий сертифікат стане кращою ідеєю для сюрпризу!