четвер , 28.03.2024

У Коломиї двоє молодиків викрали автомобіль “БМВ”

Працівники Коломийського відділу поліції впродовж години розшукали та затримали двох молодиків, які незаконно заволоділи транспортним засобом.

Поліцейські затримали автомобіль разом з підозрюваними. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, інформують у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

10 квітня до поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом. Як розповів заявник, близько 14:20 у м. Коломия біля АЗС він зустрівся з двома чоловіками, які мали намір придбати його автомобіль марки «БМВ».

Молодики переконали 21-річного власника авто, що хочуть придбати транспортний засіб. Однак на призначеній зустрічі під час огляду автомобіля силоміць відібрали його у власника та поїхали геть, так як ключі та документи знаходились в авто.

Після повідомлення про подію в області було введено спеціальні заходи та орієнтовано усі служби поліції на затримання транспортного засобу.

У смт. Отинія поліцейські групи реагування патрульної поліції помітили викрадений автомобіль. На вимогу зупинитись водій не відреагував та почав тікати. У результаті переслідування автомобіля, поліцейським вдалося зупинити транспортний засіб та затримати зловмисників. Ними виявились мешканці Коломийського району, 29 та 26 років. Їх затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

Зазначений транспортний засіб доставлено до Коломийського відділу поліції. За вказаним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Читайте також:
На Івано-Франківщині смертельна аварія – загинув 31-річний водій “Ауді” (ФОТО)