вівторок , 23.04.2024

Під Києвом через пилову бурю сталася масштабна аварія: 4 загиблих (ФОТО)

У Київській області у результаті сильного вітру і пилової бурі сталася аварія за участю 6 автомобілів, у результаті чого загинули 4 людини.

ДТП Київська область

Про це інформує Українська правда з посиланням на патрульну поліцію Київської області та речника поліції Київської області Віталії Грохольської.

“Через негоду на автодорозі М-07, “Київ-Ковель-Ягодин” (55-й кілометр під’їзду до Києва) сталася серйозна ДТП за участю шести автомобілів (чотири вантажних і два легкових), є загиблі та травмовані. Наразі рух на цьому відрізку перекрито в обох напрямках”. – йдеться у повідомленні патрульної поліції.

“У результаті ДТП 4 людини загинули і, за попередніми даними, троє травмованих. На місці працюють рятувальники та слідчо-оперативна група”. – зазначила Віталія Грохольська.

Правоохоронці закликають водіїв бути максимально уважними та обережними на дорозі, за можливості відкласти заплановану поїздку. Якщо ж негода застала в дорозі варто зупинитися і перечекати.

Нагадаємо, сьогодні, 16 квітня, на території Житомирської області спостерігається сильний вітер і пилова буря, у зв’язку з чим на дорогах погана видимість і ускладнений рух.

Також сьогодні Київ та передмістя накрила пилова буря, пориви вітру сягають 17-22 м/с. Влада закликала мешканів залишатись вдома, не підходити до дерев і не залишати біля них транспортні засоби, виходити на вулицю лише за крайньої необхідності, обов’язково в масці.

Читайте також:
За три місяці в аваріях на Прикарпатті загинуло 20 людей