четвер , 28.03.2024

У Львові вбили лідера відомого рок-гурту “Лесик Band”

56-річний музикант отримав два удари ножем у серце

Лесик Бенд

Увечері у вівторок, 7 квітня, на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА у Львові невідомий з ножем напав на музиканта, лідера гурту «Лесик Band» Олександра «Лесика» Дацюка, завдавши йому два ножові удария у ділянку серця. Від отриманих ран 57-річний музикант помер у лікарні, пише ZAXID.NET.

Як повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, подія сталася близько 21:00 на зупинці громадського транспорту на вул. Героїв УПА, 76. Невідомий чоловік напав на Олександра Дацюка, завдавши йому поранень ножем. Про інцидент у поліцію повідомив перехожий, який став свідком події.

Неподалік цього місця поліцейські затримали 67-річного безпритульного з ножем, якого підозрюють у вбивстві Олександра Дацюка.

57-річного музиканта і співака ще встигли доставити живим до лікарні, але врятувати не вдалося.

За попередньою версією поліції, між чоловіками стався конфлікт. Точні мотиви злочину наразі невідомі – затриманий безхатченко не дає показів.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.

Олександр «Лесик» Дацюк у 1990 році створив у Львові гурт «Лесик Band», який був надзвичайно популярним у середині 90-х. Гурт відомий своїми хітами «Гуляли», «Співали ящури», «Кошмарний сон», «Рекет», «Весна застою», «Бразілія». Ці пісні раніше вивчали напам’ять і наспівували так часто, що дехто навіть вважав їх народними.

Читайте також:
Помер колишній міністр освіти Іван Вакарчук