четвер , 28.03.2024

Прикарпатського юнака, який поїхав з дому і не повернувся, знайшли на Дністрі

Усі обставини, які спонукали хлопця залишити домівку і не повідомити рідних про поїздку, з’ясовуються

Поліцейські Івано-Франківщини менш ніж за добу розшукати 17-річного мешканця села Коршів Коломийського району, який напередодні пішов із дому. Із хлопцем все гаразд, його здоров’ю нічого не загрожує, інформує Панорама із посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

28 квітня близько 17 години до Коломийського відділу поліції звернулася стурбована місцева мешканка. Жінка повідомила, що зник її неповнолітній син на скутері «Діо Хонда», а телефон залишив дома. Зі слів заявниці, хлопець міг рибалити на ставку у селі Коршів, адже останнім часом захоплювався рибалкою.

На пошуки дитини був залучений весь особовий склад місцевої поліції, у тому числі ювенальні поліцейські, а також поліцейські Кінологічного центру ГУНП в Івано-Франківської області.

Правоохоронці разом з місцевими мешканцями, родичами одразу організували пошукові групи. Впродовж ночі вони «прочісували» місцевість поблизу проживання неповнолітнього, територію навколо ставка, поля та лісові масиви.

Поліцейські встановили, що напередодні зниклий підготував і роздрукував карту з маршрутом до Городенківського району – до річки Дністер. Менш ніж за добу вдалося розшукати неповнолітнього у с. Раковець Городенківського району на березі річки.

Із хлопцем все гаразд, його здоров’ю нічого не загрожує. З ним спілкуються працівники ювенальної поліції спільно з психологами щодо недопущення у подальшому таких випадків.

Всі обставини, які спонукали хлопця покинути домівку і не повідомити рідних про поїздку, з’ясовуються.

Читайте також:
Хлопчика, який вийшов з поліклініки і пропав, знайшли за 20 кілометрів від Франківська