субота , 20.04.2024

Не стало відомої прикарпатської легкоатлетки Юлії Пташник

Спринтерка в Італії проходила терапію, пов’язану з хронічною хворобою, і після кількох операцій хвора впала в кому і відійшла у засвіти

Юлія Пташник

Федерація легкої атлетики Івано-Франківської області висловила глибоке співчуття з приводу передчасної смерті відомої в минулому легкоатлетки, 32-річної Юлії Пташник.

“Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Поділяємо біль та горе вашої сім’ї, родини та близьких. Світла їй пам’ять і Божого благословення”, – сумує Федерація.

Юлія Пташник померла в одній із лікарень Італії, де проходила терапію, пов’язану з хронічною хворобою. Після кількох операцій хвора впала в кому і відійшла у засвіти.

Повернення померлої в Україну неможливо у зв’язку з закритими кордонами, ймовірна кремація тіла в Італії.

“Все що потрібно, це ваша молитва за спасіння її душі”, – просять колеги.

Спринтерка Юлія Пташник свого часу вважалася другим номером області після олімпійської призерки-2012 Христини Стуй. Це донька колишнього футболіста, а нині тренера юнацького складу івано-франківського «Прикарпаття» U19 Сергія Пташника.

На даний час спортивна кар’єра Юлії була позаду. Вона вийшла заміж, народила сина і останнім часом мешкала в італійському Неаполі.