четвер , 18.04.2024

Віджимали в магазині пластикові двері і крали, — поліція затримала зловмисників

Правоохоронці злапали крадіїв за «гарячими слідами» у Коломийському районі

Сьогодні, 17 квітня, працівники управління карного розшуку спільно з поліцейськими Управління патрульної поліції області за «гарячими слідами» затримали зловмисників після вчинення чергової крадіжки у Коломийському районі.

Як виявилося, лиходії проникли до приміщення магазину шляхом віджиму металопластикових дверей та викрали різного виду товари. Та далеко з награбованим втекти їм не вдалося, адже вони одразу були затримані правоохоронцями, інформує обласне управління поліції.

Зловмисниками виявились двоє молодиків 19-ти та 23-ох років, мешканці Івано-Франківська. Правоохоронці встановили, що старший із них уже раніше притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів і перебував у розшуку за порушення адміністративного нагляду. Працівники карного розшуку приклали максимум зусиль, щоб спіймати зловмисників, адже останні здійснили не один злочин.

Наразі зловмисники обґрунтовано підозрюються у дванадцяти крадіжках. Поліцейські з’ясували, що підозрювані проникали до помешкань та магазинів мешканців Івано-Франківщини шляхом віджиму металопастикових дверей та вікон, звідки викрадали грошові кошти, золоті вироби, електроінструменти, алкогольні напої, тютюнові вироби та інше. Слідчі затримали злодіїв в порядку ст.208 КПК України.

Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру за ч.3 ст.185 (Крадіжки, поєднані з проникненням у житло, інше приміщення) ККУ та обрання судом запобіжного заходу.

Читайте також: 500 доларів за незаконну вирубку, — на Прикарпатті резонансний хабар у лісництві