середа , 15.05.2024

На Прикарпатті немає жодного підтвердження коронавірусу, але є шість людей із підозрою

Сьогодні, 17 березня, під час наради у т.в.о. голови Івано-Франківської ОДА про ситуацію із коронавірусною інфекцією повідомив керівник ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України» Руслан Савчук.

 «Станом на вівторок, 17 березня, в Івано-Франківській області немає жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусної інфекції! Закликаю всіх не панікувати! Дотримуйтесь всіх рекомендацій, які ми вам надаємо», – наголосив медик.

Про результати перевірки двох прикарпатців, яких вчора госпіталізували з підозрою на коронавірус, нічого не повідомляють.

Також, т.в.о. голови Івано-Франківської ОДА Віталій Федорів повідомив, що є шість пацієнтів із підозрою на коронавірус. Зараз їм проводять всі необхідні аналізи, повідомляє Панорама Прикарпаття з посиланням на Фіртку.

Варто нагадати, що у двох мешканців Івано-Франківська, яких минулого тижня доставили в інфекційну лікарню з підозрою, діагностували грип.

В інфекційній лікарні працює “гаряча лінія”, на яку можуть звертатися прикарпатці, котрі повернулися з країн, де поширюється коронавірус –  099 544 83 32.