п’ятниця , 19.04.2024

У мешканця Галицького району підозрюють коронавірус

У понеділок, 16 березня, стало відомо про госпіталізацію одного з мешканців Галицького району.

Як повідомив головний лікар КНП “Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги Іван Цибух, чоловік, мешканець с.Залуква, днями повернувся з Франції, інформує Панорама Прикарпаття з посиланням на Галицьке слово.

Сьогодні вранці він звернувся до свого сімейного лікаря зі скаргами на підвищену температуру та кашлем.

Сімейний лікар повідомила про цей випадок Галицький центр первинної медико-санітарної допомоги, а там вже викликали спеціальну бригаду медиків з Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги, які доправили хворого з підозрою на коронавірус до обласної інфекційної лікарні. У нього відібрали необхідні зразки на аналіз.

Нагадаємо, на сьогодні за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії в Україні отримано п’ять позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (4) та Житомирська (1, летальний випадок) області.

Як повідомляла Фіртка, минулого тижня до обласної інфекційної лікарні з підозрою на коронавірус доставили двох мешканців Івано-Франківська. Згодом до медзакладу доставили ще двох мешканців області. У всіх хворих підозра не підтверджена.

Читайте також: В Івано-Франківську закриють усі заклади, окрім, аптек, заправок і продуктових магазинів