четвер , 28.03.2024

Прикарпатці витратили $2,5 млн на нові автомобілі у лютому

Минулого місяця у Івано-Франківську та області придбали 90 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $27 тис.

купити автомобіль

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $2,5 млн. Найпопулярнішою маркою у регіоні була Toyota, яких зареєстрували 20 авто на суму $600 тис. Також попитом користувалися Renault і Kia – повідомляє Панорама з посиланням на сайт з продажу автомобілів RST.ua.

Бестелером серед моделей у Івано-Франківську став кросовер Toyota RAV4. Крім нього були популярними Kia Sportage і Renault Duster.

Серед зареєстрованих авто 28% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 1,9 тис сантиметрів кубічних.

Загалом у лютому в Україні зареєстрували 6,9 тис нових автомобілів. Усього у найкоротший місяць року українці витратили на авто $200 млн. Найбільшу кількість продажів серед моделей отримав кросовер Toyota RAV4, яких минулого місяця зареєстрували майже пів тисячі.

Нагадаємо, впродовж 2019 року в Івано-Франківську та області зареєстрували понад 1,1 тис нових автомобілів на суму $34 млн без врахування додаткового обладнання. Серед марок лідером продажів стало Renault, яких зареєстрували 210 автомобілів на суму $3,3 млн. На другому місці Toyota (191 авто на суму $7,2 млн).

Читайте також:
Як купувати та продавати автомобілі під час карантину