субота , 27.04.2024

Поліція знайшла ґвалтівника 18-річної сироти з Прикарпаття

Слідчі поліції Львівщини повідомили про підозру 27-річному мешканцю Перемишля.

За їх даними, молодик причетний до зґвалтування 18-річної мешканки Івано-Франківської області. Поліція зреагувала на факти знущань над сиротою, які нещодавно були оприлюднені у соцмережах.

Як повідомили в поліції Львівщини, у Перемишлянське відділення поліції 11 березня із заявою про зґвалтування звернулася 18-річна мешканка Івано-Франківської області. Дівчина повідомила, що протиправні дії щодо неї були вчинені у лютому у закладі громадського харчування, розташованому у Перемишлянах.

За цим фактом слідчі Перемишлянського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Далі під час досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління ГУ Нацполіції Львівщини встановили, що подія відбулася 17 лютого близько 23:00 у приміщенні місцевого кафе-бару. Тоді 27-річний мешканець Перемишлян, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив дії сексуального характеру щодо дівчини без її згоди.

За даними поліції, 27-річний мешканець Перемишлян перебував у стані алкогольного сп’яніння, інформує Панорама Прикарпаття з посиланням на Захід.

У середу, 18 березня, чоловікові повідомили про підозру у зґвалтуванні. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Як повідомила прокурорка Львівщини Ірина Діденко, слідство збирає докази причетності до злочину інших осіб. За фактом нанесення тілесних ушкоджень дівчині триває судово-медична експертиза.

Правоохоронці також перевіряють факт утримання місця розпусти та експлуатації людини, яка перебуває в уразливому стані.

Нагадаємо, у місті Перемишляни на Львівщині жорстоко познущалися над 18-річною дівчиною-сиротою. Події відбувалися у місцевому барі «Автостиль» у лютому цього року, однак про них стало відомо у березні, після того, як відео знущань та катування оприлюднили дописувачі у Facebook. Зокрема, дописувачі повідомляли про знущання сексуального характеру над дівчиною, про те, що працівниця бару систематично змушувала дівчину надавати сексуальні послуги за 70-100 грн, також називали прізвище інших причетних до цих дій. Натомість у поліції стверджували, що жодних розслідувань проводити не могли, бо не було офіційної заяви від постраждалої.

Читайте також: На Прикарпатті розбійник заліз до хати через вікно і почав душити жінку