субота , 20.04.2024

На Івано-Франківщині на підприємстві загинув 25-річний працівник

Вранці 23 березня внаслідок нещасного випадку на Бурштинській ТЕС смертельно травмувався складач поїздів.

Нещасний випадок стався у паливно-транспортному цеху. Загиблим виявися 25-річний Любомир Куйбіда, пише “Галицький кореспондент”.

У прес-службі Бурштинської ТЕС розповіли, що трапився нещасний випадок під час подавання вагонів тепловозом до роторного вагоноперекиду. На місці події працювала “швидка допомога” та слідчо-оперативна група Галицького відділення поліції.

“Медики констатували смерть потерпілого. Причини і обставини нещасного випадку ще встановлюються, триває службове розслідування”, – говорить прессекретар Мирослав Скорохода.

За його словами, керівництво підприємства спілкується з батьками та рідними хлопця.

На похороні допомагали і технічно все організували. За чим зверталися – допомогли. Надалі контакт підтримується”, – зазначає він.

Сестра 25-річного прикарпатця Тетяна Куйбіда розповіла, що похорон відбувався за кошти сім’ї. За її словами, допомогу надали після того, як вона та її мама почали писати у соціальні мережі, що інформація не відповідає дійсності.

“Представництво ТЕС було вдома на наступний день після похорону. Сказали, що розслідування ведеться, винних буде покарано. Розтиснуло дитину на вагонах – це все, що ми знаємо. Після розслідування будем знати більше, мабуть”, – розповідає дівчина.

Тетяна каже, що сім’я навіть не знала б, що Любомир помер, якби знайомі не сказали. Додає, що рідним навіть речі хлопця не хотіли віддати – казали, що карантин.

“Привезли в морг в газельці, де возять металолом. Напівоголеного і лежачого на металевій поверхні, хоча б простирало постелити. От така була допомога”, – говорить вона.

Щороку десятки прикарпатців гинуть на роботі. Причини смерті різні, але одне можна сказати напевне: людей вже не повернеш.