субота , 20.04.2024

На Прикарпатті коронавірус виявили у правоохоронця

Близько 20-ти колег поліцейського, з якими контактував хворий, пройдуть експрес-тестування

В Івано-Франківській області на коронавірус захворів працівник поліції, близько 20 його колег, з якими контактував хворий, пройдуть експрес-тестування, передає Панорама Прикарпаття з посиланням на УП.

Про це розповів головний санітарний лікар області Руслан Савчук та керівник поліції Прикарпаття Володимир Голубош на брифінгу в ОДА 26 березня.

“По двох поліцейських. По поліцейському – є лабораторно підтверджений Covid-19, він перебуває у лікарні, стан його здоров’я середнього ступеню важкості. Коло контактних відомо. Проводиться дезінфекція приміщень, де він перебував, контактні особи вже на самоізоляції.

Інша поліцейська, яка була з ним тоді в одній групі і надавала допомогу по тій екстреній допомозі, щоб госпіталізувати наші перші випадки, по ній лабораторно від’ємний результат дослідження, але вона також перебуває на самоізоляції”, — розповів очільник поліції.

За словами Володимира Голубоша, близько 20 колег поліцейського, у якого виявили коронавірус, пройдуть експрес-тести на Covid-19.

За словами санлікаря, загалом в області підтвердили 16 випадків коронавірусу. З хворими загалом контактували 84 людини – усі вони наразі на ізоляції і під повним медичним спостереженням.

 

Читайте також: У Києві з лікарні втекла хвора на коронавірус жителька Прикарпаття