четвер , 25.04.2024

Заховав машину у лісі: на Прикарпатті знайшли водія, який втік з місця аварії

Прикарпатські поліцейські розшукали водія, який скоїв наїзд на пішохода і втік з місця автопригоди

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася у середу, 4 березня, в Івано-Франківську.

Близько 16.50 на вулиці Довженка водій автомобіля BMW на пішохідному переході вчинив наїзд на 30-річного мешканця Галицького району.

Після аварії кермувальник не зупинився, не надав допомогу потерпілому та втік з місця події, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Поліцейські негайно прибули на місце події та розпочали пошуки вказаного автомобіля та водія-втікача. Потерпілого пішохода медики швидкої доставили у медичний заклад.

Для з’ясування обставин ДТП правоохоронці опитали свідків, переглянули записи відеокамер поблизу місця події та здійснили низку оперативних заходів для встановлення особи порушника і його місцезнаходження.

ДТП, вул. Довженка

Врешті решт вдалося оперативно встановити дані автомобіля, причетного до аварії і його власника – це 25-річний житель обласного центру.

Сьогодні вранці винуватець ДТП прийшов до міського відділу поліції і зізнався у скоєному. Пояснив, що налякався, тому й втік, залишивши автомобіль у лісі в селі Черніїв.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Наразі вирішується питання про повідомлення підозри водію. Триває досудове розслідування.

Читайте також:
У поліції розповіли деталі аварії, у якій на Прикарпатті загинула жінка