середа , 24.04.2024

Заробітчани вірусу не бояться: у Франківську шалені черги за візами (ФОТО)

Прикарпатці продовжують масово оформляти візи та отримувати документи

З 12 березня в Україні запроваджений загальнодержавний карантин. Зупинено транспортне сполучення між містами, а мешканців просять залишатися вдома і виходити на вулиці тільки при нагальній потребі. Втім, це зупиняє не усіх.

До прикладу, прикарпатці продовжують масово оформляти візи та отримувати документи для виїзду за кордон, не зважаючи на заборони та попередження про коронавірус, інформує Панорама Прикарпаття з посиланням на Фіртку.

Так сьогодні, 19 березня, тиждень після оголошення загальнодержавного карантину, на вулиці Тролейбусній в Івано-Франківську продовжує діяти візовий центр і щодня біля його дверей масове скупчення людей, котрі отримують закордонні візи.

“Терміново необхідно втручання в роботу Візового центру по вул. Тролейбусній. Там щодня зранку збирається по 300 – 400 чоловік з усієї області. Про дотримання хоча б елементарних заходів карантину не може бути і мови. Щойно проїжджав поруч. Це просто жах! І це відбувається щодня в робочі дні. А якщо серед цього натовпу попадеться один вірусоносій, тоді все це моментально рознесеться по всій області. Крім того немає елементарних умов дотримання гігієни: їжу приймають посеред тротуару, справляють свої “нужди” де попало і т. п. А чи не можна організувати роботу Візового центру іншим чином або тимчасово призупинити? Чи для них карантину не існує?” – написав у мережі Роман Калин.

Читайте також: Коронавірус в Італії: за добу померла рекордна кількість людей