субота , 20.04.2024

У суботу в Івано-Франківську пануватиме спортивна ходьба: зміни в графіку громадського транспорту

14 березня відбудеться чемпіонат Асоціації балканських країн зі спортивної ходьби. З’їдуться спортсмени з 10 країн.

Це ліцензовані вуличні змагання, на яких виконуватимуться олімпійські нормативи. Відбуватимуться вони на площі Івана Франка.

Це вплине і на рух комунального транспорту, інформують в пресслужбі КП “Електроавтотранс”.

З 5:00 години до 19:00 перекриють рух транспорту деякими центральними вулицями. Також буде призупинено рух тролейбусів під час проведення змагань та змінено маршрут комунальних автобусів відповідно до схеми об’їзду.

Так, тролейбус маршруту № 2 з Вокзалу розпочне курсувати о 17:40, відповідно до КПМ 18:10.

Маршрут № 3 до 18:00 курсуватиме за схемою “Обласна лікарня – Вокзал”.

Маршрут № 6 до 18 :00 курсуватиме за схемою “Радіозавод – Вокзал”.

На маршруті № 7 до 18:00 год будуть працювати два автобуси за схемою “Каскад-Європейська площа (по вул. Шухевичів-Бандери)”.

Автобусний маршрут № 40 до 18:00 курсуватиме з “Каскаду” в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній – Шухевичів – Бандери – Сахарова – Чорновола і далі по маршруту до АС3. Зворотньо по маршруту.

Автобусний маршрут № 41 до 18:00 курсуватиме з “Каскаду” в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери – Коновальця, зворотньо з вул. Коновальця на вул. Сахарова – Бандери – Шухевичів – Залізнична – Вокзал і далі по маршруту.

Автобусний маршрут № 45 та 49 до 18 :00 курсуватиме з АС-4 в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери -Сахарова- Коновальця – Січових Стрільців (Пошта) і далі по маршруту.

Автобусний маршрут № 55 до 18:00 год в напрямку з АС2 в об’їзд з Вокзалу по вул. Залізничній-Шухевичів-Бандери-Сахарова-Коновальця-Січ Стрільців (Пошта) і далі по маршруту. Зворотньо по маршруту.

Автобусний маршрут № 47 до 18 :00 курсуватиме в об’їзд по вул. Шухевичів-Бандери – Коновальця, у зворотньому напрямку з вулиці Коновальця – Сахарова -Бандери -Шухевичів- Залізнична-Вокзал.

Транспорт працюватиме за фактичним інтервалом без дотримання чинних графіків руху.