середа , 24.04.2024

7 помилок, які чоловіки можуть допустити в ліжку

Досить часто чоловіки страждають самовпевненістю стосовно своїх сексуальних можливостей і вважають, що жінку у ліжку задовольняють на всі 100%.

помилки в ліжку

Але це зовсім не так. Прекрасна половина в інтимних питаннях не така відверта, тому чоловіки можуть навіть не зрозуміти, що щось не так. Також не можуть зрозуміти, що вони зробили правильно, а що – ні.

Прийнято вважати, що жінкам секс подобається менше, ніж чоловікам. Але це лише поширений стереотип. Насправді інтимні стосунки жінкам подобаються і можливо навіть більше, ніж чоловікам. Але за умови, що представник сильної статі усе робить правильно для того, щоб жінка отримала задоволення.

Отож, пропонуємо Вашій увазі найбільш поширені помилки, які чоловіки часто допускають під час сексу.

Обережно, груди

Жіночі груди викликають у чоловіків шаленство, але не всі вміють з ними поводитись. Занадто сильні стискання та незграбні облизування стають для жінок неприємними, а відтак і знижують їхнє збудження.

Невдалі фрази

Ніжні слова є важливою складовою інтимних стосунків, але у всьому повинна бути міра. І не забувайте про доречність. У розпал сексу не варто питати партнерку чи їй добре або “чи так нормально?”. Подібні фрази тільки збивають сексуальний настрій. А так добре партнерці чи не добре – чоловік обов’язково має відчути без зайвих перепитувань.

Мало ніжності у пікантні моменти

Клітор жінки під час заняття коханням стає більш чутливим, ніж чоловічий статевий орган. Відтак, важливо з особливою ніжністю його пестити. Інколи чоловіки занадто різко з ним обходяться і це мінус, адже у результаті таких рухів жіноче статеве збудження різко знижується.

Краще менше, але краще

Чоловіки часто акцентують увагу на кількості, вважаючи, що чим більше разів за ніч, тим краще. І при цьому забувають про якість інтимних стосунків.

Якомога більша кількість оргазмів за ніч у представників сильної статі асоціюється із силою, мужністю та сексуальністю. Але жінок більше вражає не частий секс, а якісний. Тому власне й на цьому варто акцентувати увагу.

Без прелюдії

Інтимні стосунки – це не лише статевий контакт. Для жінок важливо добре розігрітися перед проникненням. Та й зрештою, прелюдія – це чудовий шанс проявити свою ласку, турботу і пристрасть.

На тілі жінки є багато чутливих ерогенних зон і цим можна скористатися, щоб принести їй задоволення. Якщо без стимуляції цих зон швидко переходити до статевого акту, то існує велика ймовірність того, що партнерка буде незадоволена.

Надмірне поляскування

Пристрасті і шарму в інтимних стосунках додає легке поляскування. Але і в цьому повинна бути міра. Якщо поляскування стають надто сильними чи надто частими, це жінці перестає подобатися, що в свою чергу відобразиться на якості отриманого сексуального задоволення.

Невміле поводження з жіночими вушками

Вушка у більшості жінок – це сильна ерогенна зона. Але їх не треба облизувати і наповнювати слиною. Кількох легких і ніжних дотиків достатньо, щоб зробити приємне партнерці.

Читайте також:
Ідеальна прелюдія: назвали скільки часу мають тривати пестощі