п’ятниця , 29.03.2024

Є в коханні і будні, і свята: сексуальний календар на 2020 рік

Наближається 14 лютого — день Валентина, свято всіх закоханих. У цей день заведено дарувати презенти коханим, влаштовувати романтичні вечері, які потім плавно перетікають у… Правильно — у довгий і пристрасний секс.

день закоханих

Та, як виявляється, 14 лютого — далеко не єдине подібне свято і їх розкидано річним календарем не менше десятка.

Найголовніше свято — День сексу — святкують 30 листопада. Він у календарі сексоманів уже 13-ий рік. Столицею свята обрано, звісно ж, вільнолюбний і відкритий Амстердам. Усе розпочалося з соцмереж, а тепер поширилося на цілу планету.

Як відзначити свято? Можна пошукати ідеї в інтернеті, їх безліч, але, гадаємо, серце вам самим підкаже. Не варто забувати, що сексу забагато не буває, адже з його допомогою можна суттєво покращити здоров’я — від здоровішого кольору шкіри до профілактики серцево-судинних захворювань.

Та хіба варто чекати сексу аж до 30 листопада? Давайте стрімко пробіжимося по сексуальному календарю.

30 січня — всесвітній День поцілунку. Це свято ми вже «завтикали», але не біда, цілуватися можна і потрібно кожного дня, а мудрі люди ще й рекомендують не менше 8 разів на добу. Поїхали!

13 лютого — День презервативу. То теж річ дуже потрібна в романтичних стосунках. З реклами на телебаченні нас лякають, що кожна п’ята жінка… Та залишимо ту статистику для профільних структур, ми ж для себе відзначимо, що задля профілактики фізичного і морального здоров’я краще користуватися тією гумовою штучкою. Як же її називають у світі: німці чогось «парижанином», французи — «англійським капюшоном», італійці — «рукавичкою», грайливі американці — «шапочкою Джиммі», а теплолюбні ліванці — «пальтечком». Згадаємо і вітчизняний варіант назви цього «малюка» — нацюцюрник…

14 лютого — День Валентина. Як його святкувати — вирішувати вам. Ванна з пелюстками троянд і 1000 свічок по всій домівці чи два келихи вина, пристрасний поцілунок і ніжний масаж, — усе в ваших руках!

14 березня — День стейка і мінету. Хоч День Валентина і називають святом закоханих, асоціюють його більше з жіноцтвом та їх «сердечками» і «валентинками». Отож, на противагу тому святу брутальні «хлопи» придумали своє. А що може порадувати чолов’ягу? Точно, вмілий мінет і смачне м’ясо. Так і з’явилося таке несподіване поєднання.

14 квітня — День кунілінгуса. Та жінки не заспокоїлися, і наступного місяця зробили і собі таке інтимне свято. Ну, звісно, варто і їм забезпечити радість, та й не лише того дня…

18 квітня — День анального сексу. Минає чотири дні і знову свято. То колись воно було екзотичним і «на любителя», а тепер «анальні розваги» дуже поширені. Ідея про свято прийшла з Австралії, від стендап-коміка Джима Джеффріса. До речі, інвентарю для «вдалого відзначення» тепер також безліч.

7 травня — Міжнародний день мастурбації. Моє тіло — моє діло! Та й часом нема достойників, кому можна його довірити. Свято для одинаків і самітників, хоча відзначити його з партнером також не зайве.

2 червня — Міжнародний день секс-працівників. Інша його назва — День повій. Гарна нагода представницям найдавнішої професії звернути увагу суспільства на свої проблеми.

9 серпня — Міжнародний день жіночого оргазму. Необізнані можуть посміятися з такого свята, але насправді численні дослідження та опитування демонструють, що приблизно в половині випадків сексу жінки не отримують оргазму. Деякі симулюють, інших просто ігнорують, отож, проблема така є. Однак, вигадав «день» такий собі бразилець Ариматейо Дантас — він обрав такий спосіб вибачення перед дружиною, якій не догодив у ліжку.

6 вересня — День взаємного орального сексу. Чули про «позу 69»? Ну, то цей день можна спокійно нарікати на честь цієї позиції…

23 вересня — День святкування бісексуальності. Тут просто наберемо побільше повітря і промовчимо, аби не нарватися на купу гнівних коментарів. Причому — з усіх боків.

4 грудня — День обіймів. Та скільки ж можна все те читати, ану хутчій обніміть когось поблизу!!!

Підготував Роман ВАСИЛИК

Читайте також:
Чи можна займатись сексом під час вагітності