четвер , 18.04.2024

Як оформити заявку на ремонт пральної машини

Сучасні технології вийшли вже на той рівень, що жінки з жахом сприймають факт прання брудної білизни вручну. Адже у кожної, люблячої, себе господині є незамінна, в цій справі, помічниця – пральна машина.

ремонт пральних машин

І який страх охоплює її, якщо, зайшовши у ванну, вона побачила калюжу води під пралкою або передчасно зупинений барабан. Але не варто засмучуватися – ремонт пральних машин електролюкс, а також пральних машин інших брендових компаній швидко та якісно виконають майстри сервісного центру «Техсервіс Вінниця».

Ремонт пральної машинки умовно ділиться на два види: дрібний ремонт пральних машин та капітальний ремонт пральних машин. Дрібний ремонт – не вимагає багато часу, адже це може бути заміна будь-яких дрібних запчастин, витяг сторонніх предметів з барабана пральної машини, чистка фільтра, проблеми зі спуском води з барабана, проблеми з віджиманням і т.д. Більш складні поломки відносяться до капітального ремонту пральних машин.

Для усунення неполадок зверніться в сервісний центр «Техсервіс Вінниця» та майстер приїде до вас додому, що суттєво заощадить ваш час і гроші. Для замовлення послуг майстра необхідно звернутися по телефону або залишити заявку на сайті.

В обов’язковому порядку повідомте марку машини і її серійний номер, а так само ваші контактні дані і зручне для вас час, в яке майстер може здійснити ремонт пральної машини. Сервісний центр https://techservice.vn.ua/uslugi/remont-stiralnyh-mashin.html працює 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Зверніть увагу, що при ремонті пральних машин повинні використовуватися сертифіковані запчастини, адже використання неякісних запчастин загрожує поганими наслідками.

Переваги для вас

1. Прийом замовлень на ремонт побутової техніки по телефону. Менеджери «Техсервіс Вінниця» приймуть вашу заявку в телефонному режимі, орієнтовно проінформувавши про можливу поломку і вартість ремонту. Зверніть увагу! Проінформують орієнтовно, більш точну інформацію вам надасть, майстер після проведення діагностики.

2. Виїзд майстра додому до клієнта. Залишивши заявку на ремонт побутової техніки, ви можете викликати майстра додому. Він приїде до вас в зручний вам день і в зручний для вас час, попередньо зв’язавшись з вами для уточнення актуальності виклику.

Це дуже зручно, адже вам не доведеться витрачати час на доставку зламаною пральної машини на сервісний центр. Ремонтні роботи майстер виконає у вас вдома, адже при собі має всі необхідні деталі і інструменти. Виклик безкоштовний за умови, що ремонт побутового приладу буде виконуватися саме фахівцем компанії «Техсервіс Вінниця».

3. Безкоштовна діагностика. Виїхавши до клієнта додому, майстер проведе якісну безкоштовну діагностику несправності і оголосить вартість ремонту. Вартість буде залежати від складності поломки і від того, потрібно буде, виконувати заміну деталей чи ні.

4. Залиште заявку у зручний для вас час. На сайті компанії є спеціальна форма «Викликати майстра». Вона дозволяє вам залишити заявку на ремонт пральної машини, не виходячи з дому в будь-який зручний час.

5. Використання при ремонті оригінальних запчастин. Якщо під час ремонту необхідна буде заміна запчастин, то майстри «Техсервіс Вінниця» використовують тільки якісні і оригінальні запчастини, які рекомендує виробник. Компанія працює тільки з перевіреними постачальниками, тому всі запчастини сертифіковані на території України.

6. Надається гарантія на виконаний ремонт. На всі ремонтні роботи майстер вам видає гарантійний талон терміном на півроку.

Скільки часу триватиме ремонт?

Як правило, ремонт пральної машини триває не довше двох годин. Але, якщо поломка складніша, то часу може знадобитися більше. Наприклад, це може бути заміна підшипникового вузла або необхідно перепаяти модуль управління.

Як бути після ремонту? На виконані роботи надається гарантійний лист?

По закінченню ремонту майстер вам зобов’язаний продемонструвати, що все вже справно і всі вузли пральної машини функціонують. Потім виписується гарантійний талон на виконані роботи, термін його від 1 місяця до 6 місяців. Все залежить від того, що ремонтувалося, і які деталі використовувалися для ремонту. Якщо за цей період виникне та ж поломка, що усували (таке буває дуже рідко), то повторний ремонт проводиться безкоштовно.