четвер , 18.04.2024

У Франківську призупинили скандальне будівництво на вулиці Хоткевича

На минулу сесію міської ради завітали представники громади з вимогами зупинити будівельні роботи, які проводить «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» на вул. Хоткевича, 44.

З метою недопущення загострення конфлікту міський голова Руслан Марцінків запропонував створити комісію під головуванням депутата міської ради Володимира Яблоня.

До складу ініціативної групи запропонували включити представників громади, депутатів, а також представників від учасників «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО».

25 лютого відбулося виїзна зустріч за участю першого заступникам міського голови Миколи Вітенка, представників громади, ветеранів спілки та відповідальних структурних підрозділів виконавчого комітету.

У результаті зустрічі прийнято рішення про проведення позапланової перевірки за вказаною адресою. Про це повідомив начальник управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Олег Семків.

За його словами, держархбудконтроль рекомендував призупинити будь-які роботи на будівельному майданчику до закінчення позапланової перевірки.

Наразі, будівельний майданчик зачинений, а техніки немає, інформує прес-служба Івано-Франківської міськради.