п’ятниця , 29.03.2024

Україну на «Євробаченні-2020» представить гурт Go_A

Україну на конкурсі «Євробаченні-2020», який відбудеться у травні в Роттердамі (Нідерланди), представить гурт Go_A.

У фіналі переможець набрав максимальні 12 балів (6 балів від суддів та 6 – від глядачів, пише Панорама з посиланням на Zaxid.net.

Український електрофолк-гурт поєднує у своїй творчості український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та потужний гітарний драйв. Учасниками гурту є вокалістка Катерина Павленко, мультиінструменталіст Тарас Шевченко, сопілкар Ігор Діденчук та гітарист Іван Григоряк.

Нагадаємо, у фіналі національного відбору пісенного конкурсу (за підсумками двох півфіналів) брали участь Tvorchi, Khayat, David Axelrod, Krutь, Jerry Heil та Go_A.

Фіналістів визначила найбільша сума балів від журі та глядачів. За результатами SMS-голосування учасники отримали бали від 1 до 6, де 6 – це найбільша кількість глядацьких голосів. Також кожен учасник відбору отримав бали від суддів. Бал визначався колегіально від 1 до 6.

Лідерами суддівського голосування стали: Go_A (6 балів) та Krutь (5 балів). Найменше, 1 бал, від суддів отримала Jerry Heil.

Лідерами глядацького голосування стали: Go_A (6 балів) та Khayat (5 балів). Мінімальний 1 бал глядачі віддали також Jerry Heil.

Нагадаємо, що у тому випадку, якщо виконавці отримали однакову суму балів, за правилами відбору перевага надається тому, кому більше балів поставили глядачі.

До складу журі цьогорічного національного відбору увійшли: Андрій Данилко, більше відомий як Вєрка Сєрдючка, співачка Тіна Кароль та Віталій Дроздов, продюсер радіохолдингу №1 в Україні «ТАВР Медіа», генеральний директор «Хіт ФМ».

Загалом у національному відборі на 65-й пісенний конкурс Євробачення-2020 взяли участь 16 виконавців.

Читайте також:
Дівчина з Городенка підкорила Дана Балана на шоу “Голос країни” (ВІДЕО)