п’ятниця , 29.03.2024

Поліція затримала браконьєра, який на Прикарпатті обстріляв рибоохоронний патруль

Мисливську незареєстровану рушницю, близько 150 патронів до вогнепальної нарізної та гладкоствольної зброї, а також сто грам пороху – усе це вилучили правоохоронці у жителя села Вістря Тернопільської області.

рибоохоронний патруль

Небезпечні предмети чоловік зберігав у власному домогосподарстві.

Проводити санкціонований обшук господар будівлі не дозволяв, а тому правоохоронці викликали бійців спецпідрозділу КОРД, інформують у прес-службі поліції Тернопільської області.

Нагадаємо, в ніч з 24 на 25 січня в Монастириське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік погрожує працівникам Івано-Франківського рибоохоронного патруля. П’ятеро представників рибного господарства проводили рейд Дністром. У ході перевірки службовці виявили браконьєрські сітки.

Коли вони почали вилучати знахідку, на берег вибіг невідомий, почав кричати та погрожувати. За кілька хвилин він повернувся зі зброєю і здійснив близько десяти пострілів в бік човна працівників рибогосподарства. На щастя, ніхто не постраждав.

Даний факт внесли в ЄРДР відповідно до статті 348 ККУ – Посягання на життя працівника правоохоронного органу. Вилучені вогненебезпечні предмети правоохоронці передали в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

Читайте також:
На Івано-Франківщині з Дністра витягли 200 метрів сіток