п’ятниця , 26.04.2024

Погода на Прикарпатті: циклон “Юлія” затримається іще на добу

Над Україною розташувався циклон “Юлія”, який протримається іще впродовж наступної доби.

циклон Юлія

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

“Саме зараз над Україною розташувався циклон, який назвали Юлія. Циклон залишатиметься ще добу над Україною, поступово зміщуючись у східному напрямку”, – попередила синоптик.

Отож, у вівторок, 25 лютого, на Прикарпатті очікується:

В Івано-Франківську вночі 0°, вдень +5…+8°. Протягом усього дня в Івано-Франківську буде триматися хмарна погода. Вранці йтиме дрібний дощ зі снігом. Удень та ввечері опадів не очікується.

У Богородчанах вночі +1°, вдень +6…+9°. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується..

У Болехові вночі 0°, вдень +4…+8°. Хмарно. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається..

У Бурштині вночі +1°, вдень +6…+9°. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується.

У Верховині вночі -6°, вдень -1…+4°. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Галичі вночі +1°, вдень +6…+9°. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується.

У Городенці вночі +1°, вдень +6…+9°. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці піде дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. У другій половині дня опадів не очікується..

У Долині вночі +3°, вдень +6…+9°. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці, можливо, пройде дрібний дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів не очікується.

У Калуші вночі 0°, вдень +4…+8°. Хмарно. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Косові вночі +1°, вдень +4…+7°. Очікується нічний дрібний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

У Микуличині вночі -6°, вдень -1…+4°. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Надвірній вночі 0°, вдень +4…+8°. Хмарно. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Рогатині вночі 0°, вдень +3…+7°. У Рогатині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Рожнятові вночі 0°, вдень +4…+8°. Хмарно. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Снятині вночі 0°, вдень +5…+8°. У Тисмениці протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці піде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.

У Тисмениці вночі 0°, вдень +5…+8°. У Тисмениці протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці піде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.

У Тлумачі вночі 0°, вдень +3…+7°. У Рогатині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Яремчі вночі 0°, вдень +3…+5°. В Яремче протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.