четвер , 28.03.2024

Негода на Івано-Франківщині: вітром повалено вишку мобільного зв’язку “Київстар”

Вчорашня негода завдала значних збитків на Прикарпатті.

У місті Долина у результаті сильних поривів вітру пошкоджено дах гімназії

Нагадаємо, у понеділок, 10 лютого, у кількох районах Івано-Франківщини спостерігалися значні пориви західного вітру, що призвело до негативних наслідків.

Так, у селі Яблунька Богородчанського району внаслідок сильних поривів вітру повалено вишку мобільного зв’язку “Київстар”. Також у цьому ж населеному пункті пошкоджено покрівлю дитячого садка та навчально-виробничого комбінату.

У Рожнятівському районі пошкоджено покрівлі Ясенівської ЗОШ та ЗОШ №2 в селищі Перегінське.

У Надвірнянському районі пошкоджено покрівлю адміністративної будівлі сільської ради с. Пнів. У селищі Битків пошкоджено покрівлю школи, зірвано покрівлю житлового будинку та новобудови.

На території Яремчанської міської ради пошкоджено покрівлю будівлі амбулаторії у селі Микуличин та дахи трьох житлових будинків, у місті Яремче пошкоджено дахи п’яти житлових будинків.

У Долинському районі пошкоджено покрівлю будівлі амбулаторії та школи у селі Тяпче, зірвано дах школи у селі Лолин.  У місті Долина пошкоджено дах на гімназії-інтернаті, пошкоджено дах школи у селі Оболоня.

У Коломийському районі пошкоджено покрівлю адміністративної будівлі села Марківка.

На щастя, потерпілих та травмованих людей немає, інформують в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Всього пошкоджено 8 навчальних закладів (6 ЗОШ, 1 гімназія-інтернат, 1 НВК), 2 адмінбудівлі сільських рад, 1 дитячий садок, 1 амбулаторія. Інформація щодо пошкодження житлових будинків уточнюється.

Станом на 06.00 11 лютого по області знеструмлено 43 населених пункти повністю і 50 частково.

Читайте також:
Негода на Прикарпатті: у 5 районах сильний вітер зриває дахи і валить дерева (ФОТО)