четвер , 25.04.2024

Житель Прикарпаття через ревнощі вбив жінку і отримав за це 7 років тюрми

За вбивство співмешканки мешканець Косівського району проведе за ґратами 7 років

Про це інформують у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області, пише Панорама Прикарпаття.

“Косівським відділом Коломийської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо вчинення 46-річним жителем Косівського району злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»).” – йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням установлено, що зловмисник за місцем свого проживання на ґрунті ревнощів умисно наніс своїй співмешканці один удар кухонним ножем в область лівого колінного суглоба, що призвело до значної втрати крові, в результаті чого остання померла, зазначають у прокуратурі.

Завдяки належним чином зібраним доказам у ході досудового розслідування та активній участі у проведенні слідчих дій прокуратури під час судового розгляду вину чоловіка повністю доведено.

Таким чином, за результатами розгляду справи Косівським районним судом правопорушника визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, та призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі.

Читайте також:
17-річний сутенер завербував чотирьох жінок для надання сексуальних послуг у Чехії