п’ятниця , 19.04.2024

Погода на Прикарпатті: на вихідних очікуються дощі і плюсова температура

Найближчі вихідні поки не порадують нас теплою і сонячною погодою.

погода на вихідні

Як передає синоптик Наталка Діденко, «в суботу в Україні ще без істотних опадів, максимум якась десь мряка, а ось у неділю атмосферний фронт зумовить у більшості областей дощ, подекуди мокрий сніг та поривчастий, вже до штормових поривів, вітер…»

На Прикарпаття дощ, цілком імовірно, прийде вже зранку суботу.
Отож, прогноз погоди на Івано-Франківщині на суботу,  22 лютого:

В Івано-Франківську вночі 0°, вдень +5…+8°. Весь день — хмарна погода. Вночі — дрібний дощ, який припиниться до ранку, а далі — опадів не передбачається..

У Богородчанах вночі 0°, вдень +5…+8°. Хмарно, уночі, можливо, пройде дрібний дощ, вдень — без опадів.

У Болехові вночі -1°, вдень +4…+7°. Хмарно, уночі, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом, вдень — без опадів.

У Бурштині вночі 0°, вдень +5…+8°. Дрібний дощ уночі, вдень — без опадів.

У Верховині вночі -4°, вдень -1…+1°. Очікується нічний дрібний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

У Галичі вночі 0°, вдень +5…+8°. Хмарно, уночі, можливо, пройде дрібний дощ, вдень — без опадів.

У Городенці вночі +1°, вдень +2…+7°. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Без опадів.

У Долині вночі +0°, вдень +4…+8°. Уночі очікується дощ зі снігом. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Калуші вночі 0°, вдень +4…+8°. Хмарно. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Косові вночі +1°, вдень +4…+7°. Очікується нічний дрібний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

У Микуличині вночі -2°, вдень +1…+2°. Вночі йтиме сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися, весь день хмарно.

У Надвірній вночі 0°, вдень +2…+7°. Вночі та вранці очікується дрібний дощ зі снігом. До обіду він припиниться, але буде хмарно.

У Рогатині вночі 0°, вдень +3…+7°. У Рогатині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Уночі можливий дрібний дощ. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Рожнятові вночі -1°, вдень +2…+8°. У Рожнятові протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі буде дощ зі снігом. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.

У Снятині вночі +1°, вдень +2…+7°. У Снятині протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Тисмениці вночі 0°, вдень +5…+8°. У Тисмениці протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці піде дрібний дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.

У Тлумачі вночі 0°, вдень +5…+8°. Зустрівши нас безхмарним ранком, погода змінилася вже у середині дня, й хмари протримаються до вечора. Вдень розпочався дощ, але до вечора він повинен послабшати.

У Яремчі вночі -2°, вдень +1…+2°. Хмарна погода протримається в Яремче увесь день. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.