п’ятниця , 29.03.2024

На Прикарпатті шестирічну дівчинку розбещували рідні брати (ВІДЕО)

Шестирічна дівчинка з Прикарпаття терпіла інцест протягом двох останніх років зі сторони своїх старших братів – 10, 14, 16 та 18 років.

СТБ Один за всіх

Про це йшлося вчора, 23 лютого, на телеканалі СТБ у програмі “Один за всіх”.

Опіки та шрами по всьому тілу, вирвані зуби та напівлиса голова. До такого стану семирічну Надійку довели найрідніші люди – старші брати та мати. Патронатна мати Юлія Татаринська стверджує, що якщо дівчинку повернути біологічній матері – їй загрожує насильство та інцест. Проте служба у справах дітей за півроку навіть не позбавила горе-матір батьківських прав.

«Я не можу сказати, що там критичний стан. Як діти в селі. Не можу сказати, що щось там загрожує життю і здоров’ю дітей», – розповідає працівниця служби у справах дітей.

У студії Юлія поділилася шокуючими деталями знущань, про які їй розповіла маленька Надійка. Жінка і досі не може забути перше знайомство з дівчинкою 8 місяців тому. Занедбану та залякану дитину в чужі руки, як непотріб, віддала рідна мати, бо хотіла відпочити від доньки кілька місяців.

На безпечній території Надійка відважилась відкрити свою страшну таємницю від якої у жилах стигне кров. Дівчинка горіла, мов свічка, коли брати облили її бензином та підпалили. Та і це ще був не кінець страждань дитини. На дівчинку мочилися, розбещували та катували четверо рідних братів.

Коли у студії з’явився 18-тирічний брат Надійки Петро, то до юнака у експертів та ведучого було особливо багато запитань, адже він повнолітній та повністю усвідомлював свої дії за які потрібно відповідати. Петро заперечує усі звинувачення у свій бік.

Хлопець стверджує, що любить Надійку виключно як сестру.  У студію ж він приїхав аби назвати імена справжніх кривдників – своїх трьох молодших братів. Вони ж стверджують, що саме Петро чинив наругу над Надійкою. Аби дізнатися правду Петро пройшов детектор брехні.

У студії з’явилась горе-мати Марія. Жінка відразу накинулась з кулаками на Юлію, яка зараз при надії. Цей вчинок ще більше обурив та негативно налаштував усіх у студії. Реакція Марії шокувала всіх – не людська байдужість та самі лишень виправдання.

Але після оголошення результатів детектора брехні, який пройшов її старший син, настрій у жінки різко змінився, адже Петро неодноразово разом з 14-річний Володимиром та 11-річним Михайлом дійсно розбещували та катували маленьку Надійку. Дмитро участі у жахіттях, які пережила дівчинка не брав.

«Як сказати… Це було давно. Братів я не змушував, але вони це також робили», – спробував вибачитися Петро.

У студію негайно викликали правоохоронців, аби патронатна мати Юлія написала заяву на Петра. Далі його долю вирішить слідство.  Якщо провину доведуть у суді, то за розбещення сестрички його чекає покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.