середа , 24.04.2024

Як продовжити термін служби пральної машини

Пральна машина – популярний побутовий прилад, який спрощує прання та економить час.

ремонт пральних машинОднак багаторазові завантаження-вивантаження білизни зношують пристрій і обертаються ушкодженнями пральних машин. Якщо належний догляд за технікою – одна з ваших звичок, але ви все-таки зіткнулися з несправностями, сервіс m911 пропонує екстрену професійну допомогу по відновленню пральних машин в будь-якому куточку України.

Це зручний онлайновий майданчик, де менеджери миттєво реагують на дзвінки і контролюють процес надання послуг: від створення заявки до передачі гарантійної документації та акту виконаних робіт до рук замовника. Інтенсивна експлуатація не завжди вимагає заміни пристрою. Продовжити термін служби пральної машини дозволяє регулярне техобслуговування і декілька лайфхаків від досвідчених майстрів, з якими співпрацює маркетплейс Master911.

Вирівнювання

Якщо пральна машина встановлена ​​не рівно, сильні вібрації можуть призвести до серйозного пошкодження. Щоб усунути проблему, налаштуйте вирівнюючи ніжки приладу до потрібної висоти.

Тримайте люк відкритим

Коли завершується прання, бажання закрити дверцята пристрою здається цілком природним. Однак це не найкращий спосіб догляду за пральною машиною. Прочинений люк пропускає повітря, що висушує ущільнення і барабан побутового приладу, запобігаючи появі іржі та скупченню цвілі.

Не перевантажуйте

Допустимий обсяг білизни вказується на пральних машинах з конкретної причини. Постійно втискуючи більшу кількість одягу, ніж здатен обробити пристрій, ви збільшуєте навантаження на двигун. Такий підхід підвищує ймовірність виникнення несправностей та необхідність звернення за допомогою до професіоналів.

Використовуйте більш «прохолодний» цикл

Використання в процесі прання води більш низької температури має декілька відчутних переваг. «Холодний» цикл вимагає менше енергії, більш дбайливо поводиться з одягом і економить гроші за рахунок зниження комунальних витрат. Прання у воді з низькою температурою також слід доповнити регулярним «прогоном» гарячої води у порожній машині, що дозволяє уникнути появи цвілі і грибка.

Очищайте зовнішні і внутрішні поверхні

Елементарне витирання пилу та пролитого миючого засобу з зовнішньої поверхні пральної машини, регулярне очищення дозатора й насадок, протирання внутрішньої поверхні барабанів і перевірка шлангів на ознаки зносу – запорука тривалої служби пристрою.

Сервіс побутових послуг Мастер911 пропонує якісне технічне обслуговування пральних машин – єдину гарантію довговічності побутового приладу. Якщо техніка все-таки зламалася, менеджери маркетплейса в найкоротші терміни направлять профільного фахівця за вказаною адресою. Досвідчений майстер прямо на місці проведе діагностику, поверне до робочого стану пральну машину та комфорт до вашої оселі.