четвер , 25.04.2024

У Франківську виявили ще два незаконних гральних заклади

У місті Івано-Франківську правоохоронці припинили діяльність двох незаконних гральних закладів

Про це інформує прес-служба прокуратури області, пише Панорама Прикарпаття.

“Під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом) викрито та припинено діяльність двох гральних закладів, розташованих в м. Івано-Франківську, що надавали послуги під виглядом інтерактивних клубів.

За результатами слідчих дій 22.01.2020 прокуратурою спільно із оперативними працівниками УСР в області вилучено понад 80 одиниць комп’ютерної техніки, 2 касові апарати та чорнову документацію”. – йдеться у повідомленні.

Наразі слідство триває. Окрім того, з метою ефективної протидії кримінальним правопорушенням, пов’язаним із нелегальним гральним бізнесом, прокуратура області та місцеві прокуратури створили міжвідомчі робочі групи, до яких увійшли керівники всіх правоохоронних органів області.

Загалом, як зазначають у прокуратурі, із моменту створення міжвідомчих робочих груп (20.12.2019) правоохоронцями перевірено 157 гральних закладів, зареєстровано 5 кримінальних проваджень, одне кримінальне провадження скеровано для розгляду по суті до Івано-Франківського міського суду.

Читайте також:
На Івано-Франківщині за один день раптом виявили 97 нелегальних гральних закладів