вівторок , 16.04.2024

За минулу добу на Прикарпатті зловили 30 п’яних водіїв

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Івано-Франківської області задокументували 28 випадків керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

авто алкоголь

Ще двох нетверезих водіїв виявили працівники управління патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи, інформують у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Щодоби безпеку на дорогах Прикарпаття забезпечують близько 30 груп реагування патрульної поліції.

Упродовж минулої доби поліцейські виявили та зафіксували кілька десятків адміністративних правопорушень учасниками дорожнього руху.

Один водій перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки, інший – проїхав на заборонний сигнал світлофора, а в когось не працювали габарити. Це лише невеликий перелік порушень, які передували зупинці водіїв, у яких згодом правоохоронці виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

“Пам’ятайте, керування напідпитку – небезпечний вчинок, що може призвести до трагічних наслідків. Керуючи автомобілем у стані сп’яніння водій наражає себе та інших учасників дорожнього руху на небезпеку. Тож будьте відповідальними та дотримуйтесь правил дорожнього руху!” – зазначають у поліції.

Водночас у разі виявлення водіїв, що керують транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, правоохоронці закликають одразу звертатися на лінію 102.