субота , 20.04.2024

В Івано-Франківську після вуличної бійки помер молодий викладач

14 січня на 35-му році життя передчасно перестало битися серце доцента кафедри кримінального права Навчально-наукового юридичного інституту Святослава Круля.

свічка

Про це повідомили у Прикарпатському національному університеті.

“Ректорат, профспілковий комітет, колективи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Навчально-наукового юридичного інституту, кафедри кримінального права глибоко сумують з приводу смерті колеги і висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного”, – йдеться у повідомленні.

Як інформує видання “Галка”, за два дні до смерті Святослав Круль звернувся до поліції, заявивши, що отримав тілесні ушкодження під час вуличної бійки.

За даним фактом правоохоронці проводять розслідування, призначена експертиза.

Круль

Довідково:

Святослав Круль народився 26 лютого 1985 року в смт Богородчани. З 1991 року навчався в Лисецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У 2000 році поступив у школу-ліцей №23 Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, яку закінчив у 2002 році. Навчався у Юридичному інституту Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. У 2007 році закінчив з відзнакою магістратуру даного інституту.

27 червня 2013 р. – у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата юридичних наук на тему.

З 2012 року займався адвокатською діяльністю. Загальна кількість наукових публікацій – понад 30 з яких 7 опубліковано у фахових виданнях ВАК України. Є співавтором підручника «Судові та правоохоронні органи України» 2011 року видання.

Читайте також:
На Івано-Франківщині помер колишній міський голова Болехова