четвер , 28.03.2024

Внаслідок циклону в Іспанії загинув 55-річний українець

У результаті стихії в Іспанії загинуло 5 людей, серед яких один громадянин України.

циклон Іспанія

Циклон «Глорія», який приніс з Іспанії негоду з низькими температурами та сильними снігопадами, забрав життя вже п’ятьох людей, серед яких і 55-річний українець.

Про це повідомляє Zaxid.net з посиланням на іспанське інформаційне агентство Europa Press.

Тіло українця знайшли в муніципалітеті Каркайшент, що у Валенсії, без cлідів насильства, тож вважається, що він загинув через погодні умови. Жодних особистих даних українця, окрім того, що йому 55 років, не уточняється. За результатами попереднього огляду тіла, на ньому виявлені ознаки гіпотермії. Українське МЗС повідомлення поки що не коментувало.

Також раніше ЗМІ повідомляли про ще чотирьох загиблих: 44-річний чоловік потрапив у смертельне ДТП; на 63-річного чоловіка впав дах; 54-річна жінка померла від обмороження; ще один чоловік віку близько 70 років був знайдений із ознаками гіпотермії.

Циклон накрив Іспанію кілька днів тому, а основний удар припав саме на Валенсію — там закрили десятки автошляхів та портів. Роботу залізничного транспорту частково призупинили.

Також повідомляється, що закрили частину шкіл — заняття не відвідують близько 200 тисяч учнів, передусім в Каталонії та Автономній області Валенсія.

Читайте також:
У Польщі у ДТП загинули двоє братів з України