четвер , 18.04.2024

У Франківську біля магазину жорстоко побили молодого чоловіка

Уже через декілька годин правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного, який побив чоловіка та після вчиненого злочину втік.

грабіж

Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі, інформують у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Вчора, до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від місцевих медиків, які вказали, що до лікарні доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями. Йдеться про 30-річного мешканця Тисменицького району.

В ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що 27 грудня близько 5 години ранку потерпілий розпивав алкогольні напої біля одного із місцевих магазинів.

У цей час до нього підійшов невідомий чоловік, який безпричинно вчинив з потерпілим словесний конфлікт. Під час сутички зловмисник наніс ряд ударів кулаками в ділянку обличчя чоловіку та після скоєного втік з місця події.

Уже цього ж дня оперативники Управління карного розшуку обласної поліції спільно з франківськими правоохоронцями оперативно розшукали та затримали нападника в обласному центрі. Він 22-річний місцевий мешканець.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений до ізолятору тимчасового тримання.

Затриманому буде оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та ч.1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Читайте також:
Житель Прикарпаття вбив пенсіонерку, яка не хотіла позичити йому гроші