вівторок , 16.04.2024

У Надвірній представили нового керівника району

Сьогодні, 2 грудня, у Надвірній відбулося офіційне представлення нового голови районної державної адміністрації.

Надвірнянська РДА, Пасько

Нагадаємо, згідно з розпорядженням глави держави від 28 листопада, на посаду голови Надвірнянської РДА призначено Володимира Паська.

Відтак, перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Марія Савка представила громаді Надвірнянщини нового керівника райдержадміністрації та побажала йому плідної роботи на управлінській ниві.

«Надвірнянщина є одим із важливих гірських промислових районів Прикарпаття. Тож пріоритетним завданням голови райдержадміністрації буде соціально-економічний розвиток краю, а також завершення реформи децентралізації, адже саме за спроможними територіальними громадами – майбутнє нашої держави, – наголосила Марія Савка. – Переконана, що новопризначений керівник району, опираючись на власний досвід, знання та навики, успішно виконуватиме поставленні завдання задля поступу району».

Марія Савка підкреслила, що спільно з керівником району обласна влада працюватиме задля акумулювання фінансового ресурсу для проведення ремонтних робіт на автошляхах Надвірнянщини.

Серед невідкладних завдань Володимира Паська також буде боротьба з корупційною складовою в органах влади, тісна співпраця з об’єднаними територіальними громадами, реалізація економічного та інвестиційного потенціалу краю.

Зі свого боку Володимир Пасько подякував Президенту України, керівництву області та громаді краю за висловлену довіру працювати з метою ефективного та успішного розвитку району.