субота , 20.04.2024

У Буковелі відкрили патрульну поліцейську станцію

16 грудня відбувся запуск поліцейської станції патрульної поліції з обслуговування курорту Буковель та села Поляниця.

Буковель поліція

Про це інформують у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, передає Панорама Прикарпаття.

На відкриття установи прибули перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, керівник управління патрульної поліції в області Олег Костенко, а також начальник ДУ «Чернівецька академія патрульної поліції» Олег Йосипів, який направлений керівництвом НПУ для організації запуску поліцейської станції та координації її роботи.

Оголосив про запуск поліцейської станції перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, який зазначив: «Принцип діяльності патрульної поліції — превентивний, і основа нашої діяльності — це реалізація принципу поліція та громада. Один з аспектів цього принципу полягає в тому, що патрульний поліцейський має перебувати там, де громадяни потребують нашої підтримки, допомоги, де ми можемо спілкуватися з громадянами й спільно з ними вирішувати ті чи інші проблеми».

Очільник поліції Прикарпаття Володимир Голубош звернувся до патрульних: «Це важливий крок у нашій поліцейські діяльності. Тепер мешканці і відпочиваючі гості почуватимуть себе у безпеці. Бажаю вам виправдати довіру громадян і служити та захищати на благо українського народу».

Службу у новоствореному відділі нестимуть 18 патрульних. Щозміни на патрулювання заступатиме два екіпажі поліцейських, ще двоє патрульних нестимуть службу на станції.