п’ятниця , 29.03.2024

Житель Прикарпаття вбив пенсіонерку, яка не хотіла позичити йому гроші

Правоохоронці затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві літньої жінки в Тлумацькому районі.

вбивство

З метою приховати сліди злочину, зловмисник підпалив будинок потерпілої.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження, інформують у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Нагадаємо, 23 грудня до поліції Тлумацького району надійшла інформація від працівників рятувальної служби про те, що під час гасіння пожежі у будинку в с. Загір’я, що на Тлумаччині, виявлено тіло жінки. Нею виявилась 87-річна власниця будинку.

Зокрема, під час огляду ну тілі потерпілої правоохоронці виявили тілесні ушкодження.

Оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з тлумацькими правоохоронцями вжили усіх заходів для розкриття цього злочину.

Поліцейські уже наступного дня в результаті проведених оперативно-розшукових заходів затримали підозрюваного у вбивстві та підпалі будинку. Йдеться про 55-річного мешканця Тлумацького району.

вбивство

Встановлено, що затриманий напередодні трагедії прийшов до жінки додому, щоб позичити гроші. Коли потерпіла йому відмовила, зловмисник взяв сокиру, якою наніс жінці декілька ударів в голову, від яких остання померла. Аби приховати сліди злочину, чоловік підпалив будинок і втік.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.