п’ятниця , 19.04.2024

В Івано-Франківську 18 учасникам АТО вручили квартири

Сьогодні, 27 грудня, в Івано-Франківську відбулось чергове вручення житлових площ за проектами “Житло воїнам АТО” і “Соціум”.

квартири учасникам АТО

З них десять за проектами “Житло воїнам АТО” та вісім за ЖБК “Соціум”, інформує Панорама Прикарпаття з посиланням на Бліц-Інфо.

Протягом цього року це вже п’яте по черговості вручення учасникам АТО житла і шістнадцяте протягом трьох років діяльності проєкту. За словами заступника голови правління Василя Андріїва, на сьогодні вже вручили 216 квартир.

«На цьому зупинятись не збираємось і вже на 2020 рік анонсуємо чергові масштабні вручення для 2-3,4-5 та 6-7 черги міської Асоціації”, – зазначив Андріїв.

Також він додав, що троє бійців отримають квартири у Крихівцях.

Зокрема, за проектом “Житло воїнам АТО” двокімнатні квартири отримали Тарас Вітрак та Ігор Лукинів. Однокімнатні – Віталій Маланюк, Віталій Рак, Андрій Трач, Андрій Крисюк, Богдан Козенко, Олег Зелінський, Ярослав Лисий, Роман Шепетюк.

Водночас за проєктом ЖБК учасників АТО «Соціум» отримали однокімнатні квартири: Юрій Голіней, Василь Тинкалюк, Назарій Федоришин, Володимир Радик, Іван Боднарчук, Михайло Сенів, Назарій Болух, Іван Порохнавець.