четвер , 28.03.2024

Винуватця смертельної аварії викрали з лікарні і вивезли закордон (ФОТО)

Неймовірний випадок трапився цими днями у Тернополі – винуватця смертельної аварії викрали з лікарні і вивезли за кордон.

викрали з лікарні

Винуватець аварії покинув лікарню в інвалідному візку

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 11 грудня, поблизу Тернополя на об’їзній дорозі між селами Чистилів та Глибочок, пише Панорама.

Під час снігопаду водій легкового автомобіля марки “Дачія Логан” не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення із рейсовим автобусом.

У результаті аварії загинула 54-річна жінка, яка сиділа поруч із водієм автобуса, вилетіла через скло та ще й потрапила під колесо автобуса.

Від отриманих травм вона загинула на місці події. Ще семеро пасажирів отримали тілесні ушкодення різного ступеню складності.

Важкі травми також отримав і винуватець аварії, 23-річний житель Тернопільського району Арсен Будій.

Його госпіталізували в реанімаційне відділення одного з медичних закладів Тернополя.

Медики надали правоохоронцям довідку про те, що чоловік не може залишати лікувальний заклад у зв’язку з небезпекою для його життя, а відтак і не може він перебувати в умовах слідчого ізолятора.

Охорони для винуватця резонансного ДТП правоохоронці не надали, оскільки на основі медичних висновків вважали, що він нетранспортабельний.

А далі трапилося найцікавіше – вночі, 15 грудня, підозрюваний зник із медичного закладу.

Із камер відеоспостереження видно, що він покинув приміщення лікарні в інвалідному візку, а допомогли йому в цьому двоє знайомих і бабуся.

Правоохоронці взялися розшукувати зниклого чоловіка і з’ясували, що через кілька годин після втечі з лікарні він разом з родичами перетнув українсько-польський кордон в пункті пропуску “Грушів”.

На території Польщі підозрюваний разом з матір’ю пересів у автомобіль марки “Фольксваген” і поїхав у невідомому напрямку.

Поліцейські розшукують водій легківки, який скоїв ДТП

Поліцейські припускають, що підозрюваний міг податися в Італію і перевіряють цю інформацію.

Наразі Арсена Будія оголосили в розшук. Правоохоронці закликають усіх, хто володіє інформаціє про можливе перебування втікача, повідомляти за телефонами: 067-935-49-11 або 067-494-82-03. Анонімність гарантується.

Читайте також:
Поблизу Івано-Франківська автомобіль “Ауді” влетів у дерево – водій загинув (ФОТО)