четвер , 25.04.2024

Брошнів-Осадська ОТГ отримає фінансування з обласного бюджету для двох проектів

Брошнів-Осадська ОТГ отримає фінансову підтримку з обласного бюджету на реалізацію двох проектів.

Брошнів-Осада

Проекти “Історична пам’ять про депортації українців в ХХ ст. в смт. Брошнів-Осада та «Облаштування майданчиків для роздільного збору сміття в Брошнів-Осадській ОТГ»  стали переможцями обласного конкурсу, пише Панорама Прикарпаття.

Цими днями обласній раді відбулося вручення дипломів переможцям Х обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування і восьмих обласних конкурсів  “Краща спортивна громада”, “Громада кращого довкілля”, “Краща етнокультурна громада”. Дипломи громадам-перереможцям вручив голова обласної ради Олександр Сич.

На десятий обласний конкурс було подано 109 проектів від 78 місцевих рад. Враховуючи висновки експертної комісії та пропозиції ради Конкурсу, розпорядженням голови обласної ради переможцями визнано 55 проєктів від 52 місцевих рад, в  тому числі 16 об’єднаних територіальних громадНа їх реалізацію у 2020 році з обласного бюджету буде виділено 15,1 мільйонів гривень.

Водночас переможцями восьмих обласних конкурсів “Громада кращого довкілля”, “Краща спортивна громада”, “Краща етнокультурна громада” визнано 10 місцевих рад, яким у 2020 році з обласного бюджету спрямують 1,7 мільйонів гривень.

Перший заступник голови обласної ради Василь Гладій Брошнів-Осадську ОТГ та Косівську міську раду назвав найактивнішими місцевими радами, які  подали по 4 проекти. Брошнів-Осадська територіальна громада активно бере участь у різних грантах і пише багато проектів з метою залучення додаткових коштів з різних джерел фінансування.