вівторок , 23.04.2024

Акція чи чергова афера: «Імідж Клуб»

У всьому світі люди давно ставляться до розіграшів спокійно, але про українців цього сказати не можна.

Імідж-клуб

Жителі нашої країни пройшли через багато перешкод, і тепер їм важко повірити у свою удачу.

Страждають і організатори таких розіграшів: серед них є чесні компанії, але через велику кількість аферистів довіру клієнтів завоювати важко. Ми вирішили з’ясувати, чи належить «Імідж Клуб» до недобросовісних компаній, яких усі так бояться?

«Імідж Клуб» займається продажем товарів для краси, здоров’я й дому через каталоги. Таким чином компанія допомагає пенсіонерам та жителям віддалених населених пунктів. Люди купують шампуні, креми, набори корисних засобів для здоров’я, навіть не виходячи з дому.

Найчастіше їхні клієнти роблять замовлення телефоном, а забирають на пошті. Але найцікавіше, що «Імідж Клуб» влаштовує для покупців маркетингові акції, які й привернули нашу увагу.

«Імідж Клуб» регулярно влаштовує розіграші грошових призів. Учасниками автоматично стають всі клієнти компанії, зробивши замовлення. Саме через ці акції «Імідж Клуб» піддається нападкам скептиків. Люди вважають, що переможці розіграшів – це найняті актори.

На офіційному сайті «Імідж Клубу» є вся необхідна інформація про попередніх переможців. Представники компанії особисто їздять до щасливчиків, щоб вручити їм сертифікати й узяти інтерв’ю. Будь-хто може переконатися: усі переможці акцій – це звичайні пенсіонери, а не лицедії.

Чесність «Імідж Клубу» підтверджується й тим, у який спосіб компанія визначає переможця. Спочатку кожному замовленню присвоюється свій унікальний код, а потім випадковим чином визначають код-переможець: капсули з цифрами кладуть у лототрон, перемішують і дістають одна за одною – саме так формується виграшна комбінація.

За цим процесом стежить спеціальна комісія та нотаріус, адже норми чинного законодавства мають бути дотримані.

Отже, ми зробили висновки, що «Імідж Клуб» дійсно влаштовує заохочувальні акції для клієнтів. Брати участь чи ні – вибір за вами. Головне – ретельно вивчати сайт компанії-організатора та всю інформацію про її минулі акції.