четвер , 25.04.2024

Депутата “з КоломОйського району” хочуть виключити з фракції “Слуга народу”

Народний депутат від “Слуги народу” Ігор Фріс хоче внести зміни у законодавство щодо перевірки кандидатів у депутати в нарколога та психіатра.

Тимофійчук

Така ідея у нього виникла після оприлюдненої телефонної розмови між його колегою Володимиром Тимофійчуком та журналістом Віталієм Мацьоцьким.

“Коли ти завершуєш аналізувати законопроекти на завтра о 00:22 і бачиш ролік в ютубі, де твій колега недодепутат-ідіот, приділяє тобі 10 хвилин свого дорогоцінного часу, обговорюючи при цьому матом твоі особисті та фахові якості, та дає оцінку твоїй роботі в законодавчому органі….на думку спадає, всеж таки внести зміни до закону про вибори народних депутатів, щодо перевірки кандидатів в нарколога та психіатра…” – написав Фріс у Фейсбуці.

Особливо його обурили слова Тимофійчука про зарплати у конвертах.

“Я же в свою чергу, буду ставити питання на фракціі, щодо вирішення питання про дисциплінарну відповідальність цього недодепутата та можливість його виключення з членів фракціі СН”, – додав Ігор Фріс.

Нагадаємо, Ігор Фріс на парламентських виборах здобув перемогу в окрузі №84, а Володимир Тимофійчук у – в окрузі №89. Обоє балотувалися від партії “Слуга народу”.

Нагадаємо, кілька днів тому активіст Віталій Мацьоцький оприлюднив телефонну розмову з Володимиром Тимофійчуком, у якій нардеп спілкується нецензурною лексикою.

Ще раніше Володимир Тимофійчук у розмові з журналісткою “Радіо Свобода” не зміг по суті пояснити, як потрапив у політику та за які заслуги його взяли в команду Зеленського.